Termékeinkről


MODELLEK SZÉLES SKÁLÁJA

Mindenkinek megvan a saját stílusa

Azért, hogy bárki megtalálja a kedvére való munkaruhát és azt szívesen viselje, cégünk állandóan új modelleket hoz létre, amelyek a komfortérzet, az ergonómia, és a védőképesség növelése , a különböző felhasználói elvárások legoptimálisabb kielégítése érdekében új tendenciákat integrál. A modellek kombinálják az egyszerűséget, funkcionalizmust és az eleganciát a különböző stílusoknak és munkaköröknek megfelelve.
A felhasznált alapanyagok és az alkalmazott technológiák eredményeképpen elért kényelmi szintet felhasználóink maguk igazolják.


MEGNYERŐ KÜLSŐ = EREDMÉNYES ÜZLET

Mindennapi kommunikációnkban a beszéd mellett kiemelkedő szerep jut a megjelenésünknek, gesztusainknak, arcjátékunknak. A közlendőnk 70%-át a non-verbális információ csere útján juttatjuk el környezetünknek, így meghatározó szerepe lehet a jövőbeni kapcsolataink alakulására az első benyomásnak.
Az ápolt külsőt leginkább az egymáshoz harmonikusan illeszkedő színekből összeállított, tökéletes szabásvonalú, minőségi kidolgozású öltözék határozza meg. Természetesen jelentős szerep jut a gondosan megválasztott kiegészítőknek is, mint például a nyakkendő, öv, kalap, sapka, cipő.
Formaruháinkat elsődlegesen a szolgáltató szektorban működő vállalkozások számára ajánljuk. Kialakításukkor figyelembe vettük a szolgáltató tevékenység sajátos jellegét, mely a személyes kapcsolaton alapul. 


KÉNYELEM ÉS VÉDELEM

Az egyes iparágak valamint a mezőgazdaság eltérő munkaruha és egyéni védőeszköz igénnyel bírnak. Közös jellemzőjük azonban a nagymértékű fizikai igénybevétel, olaj és egyéb vegyszeres szennyeződések, mechanikai kopásoknak, időjárás viszontagságainak, környezeti ártalmaknak kitett munkakörnyezet. E területeken dolgozók számára a kényelem és a megfelelő védelem a legfontosabb. Termékeink fejlesztésekor ezen szempontokat vettük figyelembe. Az alapanyagok, az alkalmazott segédanyagok, kellékek és varrástechnológiai módszerek a minél tartósabb, strapabíróbb munkaruha megalkotását teszik lehetővé.
A munkaruha a mindennapi viselés során komoly megpróbáltatásnak van kitéve, az erősen koptató, hajlító tevékenységek közben a varratoknak ugyanolyan ellenállónak kell lenniük, mint az alapanyagnak, ezért rugalmasak, ötszálas biztonsági szállal készülnek, melyeket a dupla szálas tűzések tovább erősítenek. A cérnák a piacon kapható legjobb minőségűek, az alapanyag összetételének és súlyának megfelelően.


MUNKARUHA VAGY VÉDŐRUHA
A védőruha egy speciális feltételeknek megfelelő munkaruha. Feladata, hogy rendkívüli körülmények között is megvédje viselőjét az esetleges különleges behatásoktól, mint például a forgácsbehatolástól, a savak, lúgok bőrrel való érintkezésétől, a hő és tűz hatásaitól, illetőleg a nappali és éjszakai fényviszonyok között jól láthatóságot biztosítson. 
Ennek megfelelően lehetnek:
- lángálló
- sav és lúgálló
- antisztatikus
- vagy ezek kombinációja
- jól láthatóságot biztosító védőruházat.